Stapelbed

 

Aangrenzend aan de bedstee bevindt zich ons luxueuze stapelbed. Uw katten kunnen daar verblijven in een gezellige omgeving. Zij zijn niet volledig afgeschermd van andere katten. Het stapelbed biedt meerdere schuil en verstop plekken. Ook hier wordt weer voer en water verstrekt op verschillende niveaus en is er een mogelijkheid om deze ruimte zelf in te richten.

Meestal logeren hier meerdere katten (maximaal 5 katten) van één eigenaar. Ook hier bestaat de mogelijkheid om het stapelbed naar eigen inzicht in te richten met de eigen kleedjes en speeltjes. Twee keer per dag wordt deze ruimte schoongemaakt en voorzien van vers water en schone kattenbakken. Indien gewenst kunnen wij uw kat het eigen voer geven. Uw kat kan lekker spelen en klauteren en daarna heerlijk slapen in het stapelbed. Ook in het stapelbed staat zowel water als voer op verschillende niveaus.

De ruimte kunt u in overleg met ons reserveren voor uw katten. De prijs die wij berekenen is de huur voor de ruimte met verzorging en niet per kat.